هنر و معماری

معماری، هنر دیرین انسان

هنر و معماری

معماری، هنر دیرین انسان

هنر و معماری

وزن بودن ، شوق آموختن ، شور زندگی ، درک هستی و تدبیر کار حامل و باعث آن گردید که این وبگاه با محوریت معماری و شهرسازی شکل گرفت و امیدوارم مورد قبول اصحاب فن، مهندسان و دانشجویان عزیز قرارگیرد. با نظرات سازنده خود در انتقال بهتر مطالب سهیم باشید.
لحظات خوشی را برایتان آرزومندم...
محمود ونائی



در قسمت گذشته طراحان شهری را معرفی کردیم و امروز به معرفی رهبران زن در زمینه معماری اجتماعی می پردازیم.
 

 

معماری اجتماعی

تعدادی از معماران زن  تصمیم گرفتند تا  زمینه کاری خود را بر فعالیت های نوع دوستانه و کمک به دیگران  متمرکز کنند. با بررسی و دقت نظر در نیازهای  اجتماعی و کم و کاستی های اساسی و عدم برخورداری از مساوات در شرایط اولیه زندگی، این زنان گروهی برای معماری دموکراتیک تشکیل دادند، راهی برای زنده  نگه داشتن  افراد تا هنگام  حل مشکلات اجتماعی. "جین دروو"، مدارس بیمارستانها و خانه های اجتماعی در "چندیگارت " هندوستان طراحی کرد. برای درک این موضوع به عنوان معمار، او می بایست دقت نظر در مورد نیاز های  این اجتماع (چندیکارت ) بدست می آورد. در همین هنگام "جولی آیزنبرگ، بر ایجاد اولویت های معماری با تاکید به توانایی های این رشته تخصصی، بدون  توجه به تنگنا ها و مخارج تاکید داشت. از طرف دیگر "مایومی سوزا لیما " با طرح موضوع و تحلیل فضاهای مخصوص به کودکان، توجه خاص خود را به آنها و نیازهایشان، معطوف ساخت، همچنین به عنوان معلم، وظیفه مراقبت از شاگردانش را به عهده گرفت و پیشنهادات و سیاست های قابل اجرای دانشجویان معماری اش را پی گیری می کرد. "الیزابت فرانسکا " موسس استودیو 2E در زمینه ایده پردازی درساخت شهر، تمرکز و دقت نظر بر روی طراحی خانه های اجتماعی به عنوان پناهگاه داشت. و در آخر "جولیا کینگ" با دقت به نیازها و طراحی و اجرای سیستم دفع فاضلاب در محل سکونت زاغه نشینان هند، مسبب دستیابی به بهبود ارزشمندی درکیفیت زندگی ساکنین منطقه شد.

الیزابت فرانسکا
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری
 
معمار برزیلی و بنیانگزار استودیو 2E در زمینه ایده پردازی در ساخت شهر، وی مسولیت سازمان های وابسته به دولت  مانند بانک جهانی، توسعه و گسترش جهانی بانک ها و سکونتگاه (پناهگاه)های تحت نظارت سازمان ملل متحد  را از سال 2000 بدست گرفت. برای مدتی بیش از سه دهه وی زندگی خود را برای ترفیع معماری و شهرسازی، بزرگداشت رویدادهای مهم، برگزاری رقابت ها و نمایشگاهها در انستیتو برزیلی معماری و وزرات مسکن وقف نموده است. در سال 2002 او مسول بخش نمایشگاهی برزیل در هشتمین بیینال معماری در ونیز بود. همچنین نویسنده و ویرایشگر بیش از 20 نشریه معماری و شهرسازی و مسول بخش بازنگری و ویرایش نشریه اختصاصی دپارتمان مسکن موسوم به همسایگی جدید در سائوپائولو  بوده است.

جین دروو
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری
 
معمار انگلیسی متولد سال 1911، وی مسول پروژه های متعددی در زمینه حمایت از بی خانمان ها و بینوایان درافریقا و آسیا بود، وی  با اجاره و واگذاری فضا های کار و آموزش تکنیک های ساخت به آنها، امکان درآمد زایی  و ایجاد شغل را برایشان بوجود آورد. او مدارس، بیمارستانها و خانه های اجتماعی  متعددی را در قندهار، لیورپول، لوگوس و غنا و دیگر نقاط جهان طراحی کرد. او در سال 1996 در سن 85 سالگی درگذشت.

جولیا کینگ
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری
 
زن معماری که در سال 2014، ملقب به "پدیدآورنده آب سیب" شد، سیستم کانال های دفع فاضلاب را در محل زندگی زاغه نشینان هند اجرا کرد. همچنین خانه های بهداشت و تشکل هایی برای حاشیه نشینان شهردهلی ایجاد کرد.
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری

 
جولی ایزنبرگ
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری

معمار متولد 1964، او وهمسرش "هانگ کونگ"، دفتر خود را با نام "کونگ آیزنبرگ" تاسیس کردند. او تجدید نظری در پروژه ارزش ها وامکانات معماری در زمینه توسعه اجتماعی در دسترس و همچنین معماری باارزش با کمترین قیمت برای خانه های اجتماعی و انجمن ها انجام داد.


جولی ایزنبرگ
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری
 
معمار متولد 1964، او وهمسرش "هانگ کونگ"، دفتر خود را با نام "کونگ آیزنبرگ" تاسیس کردند. او تجدید نظری در پروژه ارزش ها و امکانات معماری در زمینه توسعه اجتماعی در دسترس و همچنین معماری باارزش با کمترین قیمت برای خانه های اجتماعی و انجمن ها  انجام داد.
 
معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری

معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری

معماران زن،معماران بزرگ زن،زنان معمار،معماری


مایومی سوزا لیما

معمار برزیلی و طراح باغهای طبیعی به سبک ژاپنی، او در سال 1934 متولد و در سال 1994 در سن 60 سالگی درگذشت. وی مسول هماهنگی پروژه های موسوم به MASP، طراح مدل های مدارس دولتی و سازنده مدارس در " جاردیم فورتالزا"، در همسایگی" وارجینها "(به عنوان شریک)می باشد. در محیط دانشگاهی او منتقدد سیستم سرمایه داری در ساخت و ساز بود. به مدت 30 سال او در کنار دانشجویان، فارغ التحصیلان و مسولان دبیرستانها و کودکان کار، برای دریافت مشکلاتشان و تحلیل آنها و ارتباط این مسائل با فضاهایی که کودکان در اجتماع دارند، پرداخت.



منبع: ARCHDAILY
ترجمه و نقل از معماری آرل
مترجم: نغمه مقصودی
▂▃▄▆▇█▓ محمود ونائے ▓█▇▆▄▃▂

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">