هنر و معماری

معماری، هنر دیرین انسان

هنر و معماری

معماری، هنر دیرین انسان

هنر و معماری

وزن بودن ، شوق آموختن ، شور زندگی ، درک هستی و تدبیر کار حامل و باعث آن گردید که این وبگاه با محوریت معماری و شهرسازی شکل گرفت و امیدوارم مورد قبول اصحاب فن، مهندسان و دانشجویان عزیز قرارگیرد. با نظرات سازنده خود در انتقال بهتر مطالب سهیم باشید.
لحظات خوشی را برایتان آرزومندم...
محمود ونائی



معماری: شرکت معماری موج نو
مساحت: 4500 متر مربع
تیم طراحی : مریم امانپور، زهرا همدانی، تینا یاوریان، آتیه عامری، مونا رمزی، فاطمه دهقانی، شادی جلوی، سارا فراهانی، مرجان نجفی زادگان، هلاله علایی، سعید فهیم پور و محمد کشاورزی
شرکت معماری ایرانی موج نو (New Wave) یک سالن صخره نوردی به وسعت 4500 متر مربع در زمین های صخره ای منطقه پلور مازندران طراحی نموده اند. صرف نظر از بلندترین قله کشورمان، کوه چند قسمتی منطقه پلور، شما را به تماشای طبیعت و مناظر بی نظیر این منطقه دعوت می کند، و از لحاظ بصری ارتباط قوی میان کوه نوردان و مناظر اطراف برقرار می نماید.


ساخت مجموعه ورزشی،طراحی مجموعه روزشی،معماری ورزشگاه

"دیوار تخته سنگ مانند" این پروژه، با فرآیند زمین شناسی از حرکات در مقیاس وسیع پوسته زمین و نیروهای تکنونیکی آن الهام گرفته شده است، فعالیت هایی که در این ساختمان در نظر گرفته شده است شامل یک سالن صخره نوردی، فضایی برای اسکان موقت، سالن بدنسازی و تناسب اندام، و البته فضایی برای نگهداری وسایل و تجهیزات می باشد.
 
ساخت مجموعه ورزشی،طراحی مجموعه روزشی،معماری ورزشگاه

پانل هایی از الیاف سیمان سفید بکاررفته در نمای بیرونی این ساختمان، فضا را به گونه ای مجسم می نماید که گویی ساختمان در زمینه ای از برف پوشانده شده است، در حالی که کوهنوردان در حال بالا رفتن از آنها می باشند. برای مقاومت بیشتر، طراحان از قاب های فلزی به عنوان ساختار اصلی سیستم استفاده نموده اند.
 
ساخت مجموعه ورزشی،طراحی مجموعه روزشی،معماری ورزشگاه


















منبع: TOPINEARTH، ARCHDAILY
▂▃▄▆▇█▓ محمود ونائے ▓█▇▆▄▃▂

نظرات (۱)

۲۴ آذر ۹۳ ، ۱۳:۵۱ مهدی یاری
سلام مهندس .
مرسی از زحمتتون.
فاز دومش هم انجام شده   ؟.
ولی احساس میکنم حجم بنا برگرفته شده از تخته سنگنوردی که نصب میشه در سالن باشه
پاسخ:
سلام مهندس یاری عزیز، فعلا در مرحله طراحیه
درسته اما ظاهرا ایده طراح چیز دیگه ای بوده، توی متن هم ذکر شده که "دیوار تخته سنگ مانند" این پروژه، با فرآیند زمین شناسی از حرکات در مقیاس وسیع پوسته زمین و نیروهای تکنونیکی آن الهام گرفته شده است.

ســـــــــپاس

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">